Paperwork | Isabelle Arsenault

Cover van Virginia Wolf | Kyo Maclear en Isabelle Arsenault | © Copyright Isabelle Arsenault 2010 - all rights reserved.


Isabelle Arsenault (Montreal, Canada) is eigenlijk nog steeds verbaasd over het succes dat zij met haar mooie en fijngevoelige illustraties heeft. Ze is in 2001 nog maar net afgestudeerd als grafisch ontwerper aan de Universiteit van Quebec en Montreal als ze wordt gevraagd illustraties te maken voor verschillende Canadese en Amerikaanse tijdschriften. Haar eerste kinderboek verschijnt in 2004 waarmee zij vrijwel meteen de Governor General’s Award for children’s literature in French wint. The New York Times plaatst haar boek Migrant in de top tien van de best-geïllustreerde boeken. De afbeelding hierboven is de omslag van het boek Virginia Wolf (Kyo Maclear en Isabelle Arsenault). Op Youtube vind je een prachtig filmpje over dit boek.

Bezoek zeker ook www.isabellearsenault.com en Designboom om meer te lezen en te zien.

Het werk van Isabelle Arsenault wordt telkens geprezen omdat het niet alleen kinderen maar ook volwassenen aanspreekt.  Isabelle Arsenault woont en werkt in Montreal.

Virginia Wolf | Kyo Maclear en Isabelle Arsenault | © Copyright Isabelle Arsenault 2010 - all rights reserved.


Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s